Magyar Slovenský
 
RÓLUNK MŰANYAG ALUMÍNIUM KIEGÉSZÍTŐK ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA REFERENCIÁK AJÁNLATKÉRÉS
ELÉRHETŐSÉG

Arako Kft.
9700 Szombathely, Erdei Iskola u. 59.
Nyitvatartás: H-P: 08:00-16:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Tel.: (+36) 94 510-090, (+36) 70 368-6894
E-mail: arakokft@gmail.com
Web: www.arako.hu

SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+

Energiatakarékos ablakok


DÖNTSÖN A JÖVŐ ABLAKAI MELLETT

Energiatakarékosság
A SCHÜCO cég, amely a nemzetközi nyílászáró és függönyfal piac egyik vezető szereplője, egy innovatív profiltechnológiával új mércét állít fel: az újszerű műanyag-alumínium technológia alapján sikerült a legmagasabb hőszigetelési értékkel bíró, meggyőzően filigrán ablakszerkezetet kifejleszteni. A SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+ energiatakarékos ablakok kitűnő hő- és hangszigetelő képessége és a hozzátartozó hasonló jó üvege révén Ön harmóniában élhet a környezetével. Egyúttal jelentős energiamegtakarítást érhet el.

Biztonság
A korszerű, elegáns megjelenés mellett a SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+ energiatakarékos ablakok nagyfokú biztonságot és az Ön privát életterének megbízható védelmét nyújtják. A legmodernebb technika révén a tolvajok és a betörők élete megnehezül, míg az Ön otthona egyre biztonságosabbá válik.

Lakókomfort
Az ablakok jelentik az Ön házának összetéveszthetetlen arculatát és óvják a bennlakókat a zajtól, hidegtől és ned vességtől. A SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+ energiatakarékos ablakok rendkívüli komfortérzetet biztosítanak az Ön számára, a fény és a friss levegő éppen úgy élvezhető, mint a külvilággal való kapcsolat.

Kiegészítők
A SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+ energiatakarékos ablakok megfelelő tartozékai révén számos lehetőséget kínálnak Önnek, hogy ablakait az Ön igényeinek és szokásainak leginkább megfelelően alakíthassák ki (nyitáshatároló, szellőztetés, esztétikus saját VarioTec vasalat).


SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+
megújuló ablakgyártás az energiatakarékosság jegyében

A profilon belüli 6 és 8 zárt légkamra a leg magasabb hőszigetelési értéket célozza, amely eddig habszigetelő anyag hozzá adása nélkül elképzelhetetlen lett volna. Az alumínium- és műanyag együttes alkal mazásával a profil oly merevvé válik, hogy - ellentétben a hagyományos profilokkal - az acélmerevítésről le lehet mondani.

Amennyiben régi ablakát a SCHÜCO
CORONA SI 82 és SI 82+ energiatakarékos ablakra cseréli, az eddigi energiafelhasználásának mintegy 19%-t illetve 21%-t megspórolhatja. Egy hagyományos családi ház esetében ez akár 720 L fűtőolaj megtakarítást is jelenthet évente. Egyúttal körülbelül 1300 m3 széndioxid ki bocsátást is megtakaríthat, ezáltal környezetbarát.

A megújuló profiltechnológián kívül a SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+ energiatakarékos ablakok a 3 független tömítési szint révén magas hangszigetelést és légzárást biztosítanak.
A kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságai révén a SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+ energiatakarékos ablakok rendkívüli komfortérzetet biztosítanak, mert a profilok belsoldali hőmérséklete a legzordabb téli időjárás esetén sem lesz érezhetően hidegebb, mint a helyiség belső hőmérséklete. Így a huzat- és kondenzvíz megjelenése tartósan és hatékonyan elkerülhető.

Különös figyelmet érdemel a biztonság: az alumínium merevítéses technológia magas statikai ellenállóképessége mellett a SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+ energiatakarékos ablakok mélyen belül elhelyezett vasalattal ellátott átlagon felüli beépítési mélységet biztosítanak. A jobb hőszigetelési tulajdonságok ellenére a profilok elegánsak és karcsúak maradnak, sok fényt és világosságot engednek át. A SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+ energiatakarékos ablakokkal - különösen új építkezés esetén - nagyvonalú, sok fényt átengedő ablakokat tervezhet.

A SCHÜCO CORONA SI 82 révén 19%-os, a SCHÜCO CORONA SI 82+ révén 21 %-os energiamegtakarítás érhető el egy átlagos családi ház esetében.


SCHÜCO Corona SI82 Profil

• 6 kamrás profilrendszer a legkiválóbb hőszigetelési tulajdonságokkal

• Az acél merevítésrendszer fokozott statikai igénybevételek esetére tervezve, a rendszerbe hőhídmentesített ún. termoacélok is fejlesztésre kerültek

• 3 tömítési szint optimális védelmet nyújt a szél, az eső és a zaj ellen. Ezüstszürke tömítések

• Fehér profilok az újszerű megjelenésért karcsú látható mélység - optimális fényáteresztés

• 82 mm-es beépítési mélység a tokszerkezetnél
• Design a harmónikus kialakítás legmagasabb igényei szerint


SCHÜCO Corona SI82+ Profil

• 8 kamrás profilrendszer a legmagasabb hőszigetelési tulajdonságokkal

• Konstruktív intelligencia: acélmerevítés és hőszigetelőhabmentes koncepcióval elkerüli a hőhidat és teljes mértékben újrahasznosítható

• 3 tömítési szint optimális védelmet nyújt a szél, az eső és a zaj ellen. Ezüstszürke tömítések

• Fehér profilok az újszerű megjelenésért karcsú látható mélység - optimális fényáteresztés

• 82 mm-es beépítési mélység a tokszerkezetnél
• Design a harmónikus kialakítás legmagasabb igényei szerint
• Alumínium merevítés technológia révén magas statikai biztonság


Engedje, hogy a fény átjárja otthonát!
Az ablakok nemcsak a homlokzat kialakításában játszanak szerepet, hanem mindenekelőtt a belső helyiségek atmoszféráját is meghatározzák. Biztosítják a kilátást a külvilág felé - ideális esetben, mint egy jól megválasztott képkeret foglalja magába a kilátást. Egyúttal itt a kevesebb többet is jelent: minél kevesebb a keret, annál több nappali fény áramlik akadálytalanul még a helyiségbe. Látják, érdemes a legmegfelelőbb ablakkeret kiválasztásakor erre is gondolni. Mert végül is, az ablak minôsége jelentős mértékben befolyásolja az Ön ingatlanának értékét is.
A SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+ energiatakarékos ablakok számos verzióban és az Ön kívánságának megfelelő kialakításban kaphatók. Méretreszabottan és az Ön személyes igényeinek eleget téve. Számos színárnyalat és fautánzatú fólia áll rendelkezésre az egyéni kialakítás során. Az ablakok és ajtók különböző szélességű és látványú osztásával széles tervezési szabadságot élvezhetnek.


Ne sajnálja magától az újszerű kényelmet
Megerőltetés nélküli, könnyű üzemeltetés egy modern ablak esetében abszolút magától értendő. Ezen túlmenően sok minden még egyszerűbbé és kényelmesebbé tehető a jól kidolgozott tartozékok révén. Például az elektromos redőny legalább annyira praktikus, mint üzemelésbiztos megoldás. Nyáron kifejezetten jótéteménynek számít a beépített szúnyogháló, amely átengedi a friss levegőt, ugyanakkor hatékonyan meggátolja ezeknek az idegesítő apró rovaroknak a behatolását a helyiségbe. És ha Ön egy huzat nélküli, ellenőrzött szellőztetést szeretne, erre kiváló megoldást jelent a félautomata Vento-szellőztetés.
Jó tudni: a SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+ energiatakarékos ablakok és azok egyedi kiegészítői hosszú éveken keresztül olyan jól működnek, hogy karbantartást alig igényelnek és könnyen tisztántarthatók. A profilok magasfényű, hófehér, színálló, tetszetős vasalatai és kilincsei korrózióállók.
Így Ön biztos lehet abban, hogy az új SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+ energiatakarékos ablakaiban sokáig örömét fogja lelni.

Döntsön a "SCHÜCO biztonság" mellett
A biztonság majd minden ember számára alapkövetelmény. Éppen a saját házában kellene, hogy mindenki abszolút biztonságban érezze magát. A SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+ energiatakarékos ablakokkal részben hozzájárulhatunk ahhoz, hogy ez a biztonságos érzés az Ön számára is megadasson azáltal, hogy a jól kifejlesztett műszaki megoldásunkkal ellehetetlenítjük a betörők és a tolvajok életét. A megnagyobbított beépítési mélység, a modern gombafejes zárással és acélvasalat-elemekkel ellátott vasalatrendszerünk teljesen lehetetlenné teszi az Ön ablakának kiemelését.


Ugyancsak alig elképzelhető a vasalat megfúrása az edzett acélban.

A harmónikusan beillesztett redőny teszi teljessé az Ön házának és családjának biztonságát. Így Ön mindenkor gondtalan lehet.

Rendszeralapú ablakgyártás - az Ön SCHÜCO partnerével
A legjobbakat várhatja el tőlünk. Tanácsadásban, tervezésben és a kivitelezésben. Szívesen segítünk házának megfelelő ablakainak kiválasztásában és igyekszünk megválaszolni valamennyi kérdését az alábbi területeken.


Kialakítás és design:
A profilok formai kialakításával, az ajtók és ablakok kiváló hő- és hangszigetelő képességével, a vásárlók legmagasabb igényeinek is tökéletesen megfelelnek.

Felületkezelés és színkiválasztás:
a profilok tizenkét faerezetű és további számos, színes, UV-álló fóliázása biztosított.

Biztonsági kialakítás és ablaktartozékok:
az új VarioTec vasalati rendszert három biztonsági fokozatban fejlesztették ki, így ezek megfelelnek a Magyar Biztosítók Szövetsége által támasztott szigorú követelményeknek is.

Letöltés:
SCHÜCO Corona SI 82 és SI 82+ katalógus [pdf]
Felületkezelés és színkiválasztás [pdf]

REFERENCIÁK
 
 
 
KIEMELT TERMÉKEK
NYÍLÁSZÁRÓK - SCHÜCO CORONA CT 70
A CORONA CT 70 rendszerek formatervezése és megmunkálása a legújabb műszaki ismeretek szerint került kifejlesztésre és megtervezésre. | Tovább »
NYÍLÁSZÁRÓK - SCHÜCO CORONA SI 82 és SI 82+
Energiatakarékos ablakok kitűnő hő- és hangszigetelő képessége és a hozzátartozó hasonló jó üvege révén Ön harmóniában élhet a környezetével | Tovább »
Bejárati ajtók
A frontoldalon elhelyezett bejárati ajtó határozza meg a ház arculatát. A bejárati ajtók számtalan kialakítási variációkat, és szinte határtalan lehetőségeket kínálnak.
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Szerzői jogok | Impresszum
Copyright © 2011. Arako Kft. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu